074 - 799 90 80

Letselschade advocaat nodig in Hengelo?

Betrokken bij een bedrijfsongeval in Hengelo?

Een ongeluk kan altijd gebeuren, ook op uw werk. Bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval in Hengelo of omgeving Hengelo? Wij geven u graag juridisch advies. Een bedrijfsongeval kan namelijk een lange nasleep en vervelende gevolgen hebben. Gelukkig kan de werkgever vaak aansprakelijk worden gesteld voor uw letsel na een bedrijfsongeval in Hengelo of omgeving Hengelo, waardoor u niet zelf hoeft op te draaien voor de gemaakte kosten.

Omdat de procedure vrij ingewikkeld is wanneer u een schadevergoeding wilt aanvragen, is het verstandig om een letselschadespecialist in te schakelen uit Hengelo die u hierbij kan helpen.

Juridisch advies na een bedrijfsongeval

Wanneer u arbeidsongeschikt bent geworden na een bedrijfsongeval is het verstandig om een schadeclaim in te dienen. Wij kunnen u helpen met het verhalen van de schade op degene die verantwoordelijk is voor uw letsel. Hierbij kunt u denken aan extra kosten die u als gevolg hiervan heeft moeten maken, zoals extra reiskosten, ziekenhuiskosten en huishoudelijke hulp. De onkosten die u maakt voor uw letselschade advocaat in Hengelo kunt u eveneens verhalen op de persoon die aansprakelijk is voor uw letsel na een bedrijfsongeval. Hierdoor is de juridische hulp die u van ons krijgt voor u gratis. Wij helpen u graag!

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische fouten
• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Hengelo, Borne, Delden, Boekelo, Enschede, Lonneker en Losser.

Hoofdvestiging