074 - 799 90 80

Letselschade advocaat nodig in Hengelo?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval Hengelo?

Een bedrijfsongeval, of ook wel arbeidsongeval, brengt veel spanningen tussen de werkgever en de werknemer met zich mee. De grote vraag bij een bedrijfsongeval is: wie is de aansprakelijke partij? In veel gevallen is dit niet makkelijk te bepalen. Had de werkgever meer veiligheidsmaatregelen moeten nemen of hield de werknemer zich niet aan de veiligheidsvoorschriften?

Omdat het vaststellen van de aansprakelijkheid complex is, is het verstandig hulp in te schakelen van een deskundige op het gebied van letselschade. Onze letselschade advocaat heeft veel bedrijfsongevallen behandeld waarbij een goede verstandhouding tussen werkgever en werknemer behouden is gebleven.

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval vaststellen

De werkgever heeft een zorgplicht en moet zorgen voor een veilige werkplek. Hierdoor is hij of zij vaak verantwoordelijk voor het bedrijfsongeval. De wetgeving stelt hoge eisen aan werkgevers en die zullen dan ook alle mogelijke voorzorgmaatregelen moeten nemen om ongelukken te voorkomen. Bent u als werknemer bewust roekeloos geweest door zich niet aan de veiligheidsvoorschriften te houden, dan kunt u als werknemer aansprakelijk gesteld worden. In overige situaties zal de werkgever moeten bewijzen dat hij voldoende veiligheidsmaatregelen heeft genomen.

Heeft uw werkgever niet voldaan aan de zorgplicht door bijvoorbeeld onvoldoende te controleren op de naleving van de veiligheidsvoorschriften door de werknemers? Heeft het ongeval daadwerkelijk op de werkplaats plaatsgevonden of in de bedrijfsauto? Dan kunnen wij u helpen om uw werkgever aansprakelijk te stellen en een schadeclaim in te dienen.

Waarom kiest u voor ons?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische fouten
• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Hengelo, Borne, Delden, Boekelo, Enschede, Lonneker en Losser.

Hoofdvestiging