074 - 799 90 80

Letselschade advocaat nodig in Hengelo?

Uw professionele letselschadespecialist in Hengelo

RP Advocatuur is als advocatenkantoor in de regio Hengelo gespecialiseerd in letselschade. Letselschade kan worden opgelopen door ongevallen in het verkeer of op het werk, maar ook door geweldsdelicten, productiefouten en medische fouten. De materiële en immateriële schade die dit met zich meebrengt kan vaak worden verhaald op (de verzekeraar van) de aansprakelijke partij.

In de afgelopen jaren heeft Corina van Assen als letselschade expert reeds vele schadezaken met succes behandeld en hebben onze klanten de schadevergoeding gekregen waar ze recht op hadden. Aarzel daarom niet en schakel onze expertise in!

Juridisch advies en bemiddeling

Een probleem kunt u beter voorkomen dan dat het moet worden opgelost. Bij ons kunt u vanzelfsprekend aankloppen als er een juridisch geschil plaatsvindt, maar ook kunt u bij ons terecht voor juridisch advies voordat het tot een geschil is gekomen. Hiermee kunt u een juridische procedure wellicht vermijden.

In plaats van een gerechtelijke procedure is het ook vaak mogelijk om te bemiddelen. Dit is een veel snellere manier om tot een oplossing van een conflict te komen, omdat er vaak een win-win situatie kan worden gecreëerd voor beide partijen. U kunt ons daarom ook voor bemiddeling inschakelen.

Wilt u meer weten over onze diensten als letselschadespecialist in Hengelo? Of wilt u direct een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 074 - 799 90 80. Wij komen graag bij u langs.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische fouten
• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Hengelo, Borne, Delden, Boekelo, Enschede, Lonneker en Losser.

Hoofdvestiging