074 - 799 90 80

Letselschade advocaat nodig in Hengelo?

Een whiplash opgelopen in Hengelo of omstreken?

Een whiplash ontstaat wanneer het hoofd een slingerende beweging maakt ten opzichte van de romp, waarna binnen 24 uur nekklachten ontstaan. In vrijwel alle gevallen is een whiplash het gevolg van een verkeersongeval, in het bijzonder van een zogenaamde kop-staartbotsing. Nekpijn na een aanrijding, maar ook andere klachten na een verkeersongeval kunnen lang aanhouden en in het ergste geval zelfs chronisch worden.

Heeft u tijdens een verkeersongeval een whiplash opgelopen? Dan heeft u recht op een schadevergoeding, indien u zelf geen schuld heeft aan het ongeval. Er komt veel bij kijken als u een schadeclaim in wilt dienen, daarom is het van belang dat u hier goede juridische ondersteuning bij krijgt. Als letselschadespecialist helpen we u graag in Hengelo en omstreken, zodat u de slachtoffervergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Hoogte van de whiplash schadevergoeding

Hoe hoog de vergoeding is, hangt af van vele factoren. Er wordt altijd eerst gekeken naar de ernst en de aard van de schade. Daarnaast spelen sociale factoren, de duur van het genezingsproces, verlies van zelfredzaamheid of verlies van arbeidsvermogen een rol bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding. Heeft u een letselschade advocaat in Hengelo nodig? U kunt bij ons terecht voor juridische hulp. Wij helpen u graag met het indienen van uw schadeclaim bij een whiplash.

Corina van Assen

Corina van Assen

Uw letselschade advocaat

Corina van Assen studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze heeft jarenlang ervaring opgedaan als letselschade advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Sinds kort heeft ze samen met Richard Pril haar eigen advocatenkantoor waar ze haar eigen visie op advocatuur kan doorvoeren. De wens van de cliënt staat bij haar centraal.

"Corina heeft mij bijgestaan na mijn beide bedrijfsongevallen. Met haar kennis en empathie heeft ze mij geweldig bijgestaan in een voor mij zware periode. We hebben beide zaken gewonnen en daar ben ik haar zeer dankbaar voor. Mocht ik ooit nog weer een letselschade advocaat nodig zijn, zal ik zeer zeker weer een beroep op haar doen."

J. Slot

Waarom RP Advocatuur?

  • Deskundig, eerlijk én persoonlijk advocatenkantoor
  • Betaalbaar, flexibel en efficiënt
  • Wij komen bij u langs voor een afspraak

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Medische fouten
• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Sportongelukken
• Geweldsdelicten
• Productiefouten

Werkgebied

Hengelo, Borne, Delden, Boekelo, Enschede, Lonneker en Losser.

Hoofdvestiging